UFC spektakl u Las Vegasu

Nurmagomedov "prebio" Mekgregora pa izazvao haos

  • 07.10.2018. 15:08

UFC spektakl u Las Vegasu i borba između Konora Mekgregora i Kabiba Nurmagomedova je nakon trijumfa Rusa u ringu prerasao u opštu tuči van njega, a sve se završilo intervencijom policije.

Borbu je, i to vrlo ubjedljivo, dobio ruski borac, koji je tako svoj skor popravio na impresivnih 27-0.

Nurmagomedov je Irca dobio u četvrtoj rundi, natjeravši sudije da prekinu meč zbog zahvata koji je za Mekregora predstavljao bezizlaznu situaciju (bokserskim rječnikom rečeno "tehnički nokaut").

Nakon toga, očito zbog riječi izgovorenih prije borbe, Nurmagomedov je krenuo u obračun sa trenerom Mekrregora tako što je preskočio ring (oktagon) i izazvao veliki incident.

Teško je utvrditi šta se zapravo tu sve desilo, ali znamo kako se sve završilo - intervencijom policije koja je oba takmičara sprovela van arene, bez proglašenja pobjednika i bez predaje pojasa.
 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.