Dileta Leota

Novinarka oduzima dah širom Italije

  • 09.10.2019. 12:27

Atraktivna italijanska sportska novinarka Dileta Leota velika je zvijezda u svojoj zemlji. Ona privlači pažnju gdje god se pojavi i na društvenim mrežama objavljuje pregršt izazovnih fotografija, što joj samo povećava popularnost.

Prije nekog vremena Dileta je objavila na Instagramu seriju storija na kojima se vidi kako trenira sa svojom partnerkom Roselom Fiamingo koja se inače bavi mačevanjem.

Djevojke su se snimale dok, u pripijenoj sportskoj odjeći, rade stoj na rukama, trbušnjake i vježbe sa tegovima, a sve je popraćeno uz dosta smijeha. Dakako, Dileta i njena trening-partnerka zapalile su Instagram.

Nakon toga Dileta je otkrila kako izgleda njena rutina u teretani i to je postalo popularno, što je prokomentarisala u posljednjoj objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domenica in palestra 💪🏼👯🏋🏼‍♀️

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on Sep 15, 2019 at 11:17am PDT

"Čini mi se da sve što napravim postane viralno. Bilo da plešem u klubu ili vježbam u teretani. Ne iznenađuje me, ali nisam pretpostavljala da će sve ići baš tako daleko", napisala je seksi voditeljka.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.