Premijer liga BiH

Novi remi fudbalera Borca

  • 22.09.2019. 19:43

Fudbaleri banjalučkog Borca ostali su bez nova dva boda na svom terenu, a nakon Mladosti, neporaženi sa Gradskog stadiona otišli su i fudbaleri Širokog brijega.

Gosti iz Hercegovine poveli su sa jedan nula, preko Bagarića, a sa tim rezultatom otišlo se na odmor. Početkom drugog poluvremena, direktan crveni karton, zbog nesportskog ponašanja, dobio je fudbaler Širokobriježana, Mato Stanić. Potom su usljedili jalovi napadi domaćina, uz nekoliko odličnih prilika za goste, da bi konačnih 1:1 postavio Milutnović nakon odlične solo akcije. 

Po bod svakom, nije zadovoljio takmičarske ambicije ni jednih, a ni drugih. Trener banjalučkog Borca, Branislav Krunić uvjeren je da bi utakmica otišla u drugom smjeru, da su "crveno-plavi" pri rezultatu nula nula iskoristili nekoliko šansi, a ne krije da je realizacija rak rana njegove ekipe ove sezone.

"Od početka prvenstva teško dolazimo u šanse, teško postižemo golove, rekao sam da ćemo se mučiti i evo mučimo se. Borac je klub koji je tek ušao u Premijer ligu BiH, u fazi je stvaranja tima, veliki je pritisak rezultata. Danas smo za rivala imali kvalitetan tim i svi naši nedostaci su se dali primijetiti", rekao je Branislav Krunić, trener FK Borac.

Krunić kaže da sa svojim stručnim štabom pokušava da ispravi sve nedostatke, i da je svjestan velikih očekivanja od njegove ekipe, ali da je potrebno vrijeme kako bi se posložile sve kockice u ekipi. Na novinarsko pitanje da li razmišlja o ostavci, dao je konkretan odgovor.

"Bože sačuvaj. Napustiću Borac kad osvojim prvo mjesto. Borac je ove godine povratnik, imamo svoje nedostatke, borimo se, zbrajamo bodove", naglasio je Branislav Krunić, trener FK Borac.

Nakon devet odigranih kola, fudbaleri Borca su na sedmoj poziciji premijerligaške tabele sa 12 osvojenih bodova, a u u narednoj rundi, već u srijedu, idu na noge Sarajevu. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.