Tipsarević stao u odbranu Đokovića

Novaku su sve podmetnuli mediji, "CNN" i "BBC" su od Srba napravili loše momke

  • 05.07.2020. 11:06

Nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević stao je u odbranu Novaka Đokovića i progovorio o svemu što se događalo u prethodnom periodu.

- Adria tur je bio nevjerovatan događaj. Ako govorimo o samom događaju, ono što su Novak i njegov tim uspjeli da organizuju za mjesec dana, zaista je nevjerovatno. Problem je bio u tome što zbog pandemije događaj nije organizovan u pravo vrijeme- počinje Tipsarević u radio emesiji američkog novinara Krejga Šapira.

Nastavio je u istom ritmu.

-Novak i njegov tim nisu prekršili nijedno pravilo ili zakone. Srbija je bila jedna od zemalja koja je imala najmanje zaraženih virusom.

Janko je otkrio i da se čuo sa Novakom poslije objave da je pozitivan na koronavirus.

- Osjećao se prilično loše prvih nekoliko dana kada je otkrio da ima koronu. Ali to je vjerovatno posljedica svog psihološkog pritiska sa kojim se suočio. Podmetali su mu i međunarodni i lokalni mediji. U posljednjih pet do sedam dana potpuno je u redu.

Tipsa je govorio i o napadim stranih medija.

- Za njega to nije ništa novo. Imao je dosta problema sa tim. Srbi su u posljednjih 20 godina imali dva ili tri rata, a to je ih je u očima vašeg voljenog "CNN"-a i "BBC"-a napravilo lošim momcima. Da su taj turnir organizovale ostale superzvijezde, ne bi se prema njima postupalo kao prema Novaku- zaključio je Tipsarević.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.