Najbolji srpski teniser

Novakovo srce kao planina, donirao je još 140.000 evra za djecu Srbije

  • 14.01.2020. 17:57

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obratio se javnosti kako bi obavijestio da je njegova fondacija već prikupila planiranu sumu novca za pomoć djeci u Srbiji, i to zahvaljujući ljudima dobre volje koji su najviše doprinijeli da se sredstva doniraju u ekspresnom roku.

Nole je zato osjetio potrebu da se obrati svima i zahvali se dragim ljudima, zbog kojih je i on na već postojeću sumu dodao njegov dio od 140.000 dolara kako bi još više djece i još više porodica dobilo pomoć.

- Vau! Kakav početak godine!! Prvo, srpska reprezentacija je osvojila prvi ATP Kup, a sada smo svi mi zajedno sa Fondacijom Novak Đoković ostvarili još jednu pobjedu! Zahvaljujući brojnim sjajnim donatorima, premašili smo sumu od 140.000 dolara kojom planiramo da pomognemo otvaranju novih predškolskih ustanova za našu djecu u Srbiji. Toliko sam ponosan i uzbuđen zbog svega što smo postigli. Moje srce je puno zbog toga što se veliki broj ljudi pridružio našoj misiji da vratimo djeci osmijehe i nadu, njihovim roditeljima i učiteljima. Zbog vas koji ste nas inspirisali, Jelena Đoković i ja smo odlučili da doniramo još 140.000 dolara na već postojeću sumu i time dodatno podržimo još više porodica ove godine.

Novak je izrazio duboku zahvalnost svima koji na ovaj način pomažu djeci Srbije, što ga je, kaže, motivisalo da prikaže sjajne partije na ATP Kupu.

- Hvala svima na porukama i komentarima koje ste nam slali, dotakle su mi srce i nosile me da igram još bolje. Ovu pobjedu kojom smo započeli 2020. godinu ostvarili smo zahvaljujući vama. I ako je ovo neki znak, vjerujem da će ova godina biti fantastična! Šaljem ljubav svima.

 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.