Fudbalska reprezentacija Srbije

Nova glavna tema – sudbina Sergeja i Mitra

  • 29.06.2018. 12:55

Fudbalska reprezentacija Srbije ispala je sa Svjetskog prvensta u Rusiji, a odmah nakon eliminacije, svjetski mediji okrenuli su se pisanjima o budućnosti najboljih srpskih fudbalera.

Za Dušana Tadića je već nekoliko dana poznato da ide u Ajaks za rekordnih 18 miliona evra, dok su na red došla i dvojica bez kojih nijedan prelazni rok ne može da prođe – Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

Mitrović, igrač Njukasla koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Fulamu, izvjesno će napustiti "Svrake" iako ima još dvije godine do isteka ugovora, a razlog je taj što u timu Rafe Benitesa za njega nema mjesta.

Kako pišu mediji na Ostrvu, Fulam planira da otkupi Mitrov ugovor za 23 miliona evra, koliko Njukasl traži, što je izazvalo oduševljenje navijača na Krejven kotidžu.

On je u istorijskoj sezoni za tim koji je Slaviša Јokanović uveo u Premijer ligu, odigrao 17 utakmica i postigao 12 golova.

S druge strane, nakon razočaravajućeg nastupa Milinković-Savića današnja izdanja Korijere delo Sporta i Tutosporta tvrde da će srpski igrač karijeru nastaviti u Јuventusu, uprkos tome što je prije nekoliko dana stigla informacija da je klub odustao od ovog transfera.

Aktuelni šampion Italije doveo je Emre Džana iz Liverpula, ali mediji tvrde da će skupiti novac i za Sergeja. U tom slučaju Gonsalo Iguain i Danijele Rugani bi prešli u Čelsi za ukupno 100 miliona evra, Stefano Sturaro bi bio prodat upravo Njukaslu, dok je Rolando Mandragora već otišao u Udineze za 20 miliona.

Osim "Stare dame", u igri su još velikani poput Mančester Јunajteda, Real Madrida, Barselone i Pari Sen Žermena – vjerovatno i jedini klubovi uz Mančester Siti koji mogu i žele da izdvoje 150 miliona za srpskog reprezentativca.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.