Nole se oglasio prvi put i odgovorio zlobnicima: Brodovi ne tonu zbog vode koja ih okružuje

09:11, 29.06.2020.
Izvor: informer
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što je rekao da ima korona virus.

Đoković je već danima na žestokom udaru svjetskih medija, tenisera, stručnjaka zbog Adria tura. Ne bi bilo čudno da uskoro Amerikanci, Nijemci i Britanci proglase Srbina za glavnog krivca zbog pandemije koronavirusa. 

Navijači Liverpula slave titulu, to je u redu, ali ne i Novakov humanitarni turnir, ni Nijemci nemaju milosti, a posebno su bezobrazni Amerikanci. Novak je danima ćutao, a onda svima odgovorio na vjerovatno najbolji način. Đoković se na Instagramu se oglasio citirajući patrijarha Pavla posle brojnih kritika koje trpi zbog organizovanja Adria Tura.

"Brodovi ne potonu zbog vode koja ih okružuje, već zbog vode koja uđe u njih. Nemojte dozvoliti da ono što vas okružuje uđe u vas i povuče vas na dno",  podijelio je Đoković na Instagramu.

Patrijarh Pavle bio je patrijarh Srpske pravoslavne crkve od 1990. do svoje smrti 2009, kada mu je bilo 95 godina. U narodu je ostao upamćen po mudrosti i skromnosti.