Debakl Orlića

Njemačka napunila mrežu Srbije

  • 20.06.2019. 22:55

Mlada reprezentacija Srbije doživjela je novi težak udarac na Evropskom prvenstvu i poražena je od Njemačke 6:1. Ova generacija ciklus završava bez polufinala Evropskog prvenstva, ali i bez Olimpijski igara.

Iako je Srbiji ostao još meč sa Danskom (23. jun), jasno je da je za Orlove ovaj šampionat završen jer više ne postoji šansa da se plasiraju u polufinale. Nikada mlada reprezentacija do sada nije primila pet golova, a sada ih je primila šest. Ovo je 12. utakmica zaredom na evropskim prvenstvima za mlade u kojima Srbija ostaje bez pobjede. 

Ništa Srbija nije pokazala na ovom meču, jedina svjetla tačka bilo je nekoliko dobrih odbrana Borisa Radunovića. Bez ideje, bez energije, bez sistema. Samo jedan šut u okvir gola iz igre dovoljno govori o tome kako su Orlovi igrali na ovom meču. 

Njemačka je imala više loptu u nogama, lako je probijala odbranu Srbije i lako stvarala prilike.

Za samo 37 minuta Njemačka je vodila 3:0 uz pogodak Rihtera i dva Valdšmita koji je do kraja došao i do het - trika. U strijelce se za Njemačku upisao i Daud koji je skrivio penal u 83. minutu kada je u kaznenom prostoru nesmotreno oborio Ranđelovića. Za konačnih 6:1 pogodio je u nadoknadi Majer. 

Precizan je sa bijele tačke za Srbiju bio kapiten Andrija Živković. Ovo je prvi gol za Orlove na prvenstvu i prvi za Andriju Živkovića nakon 58 utakmica.

U Grupi B Njemačka je sada prva sa dvije pobjede, Danska i Austrija imaju po tri boda, a Srbija je bez bodova.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина