Ni Lejkersi, ni Milvoki: Bogdan sve bliži odluci, ovaj klub je najrealnija opcija

09:05, 21.11.2020.
Izvor: novosti.rs
Jedino što je jasno o budućnosti Bogdana Bogdanovića je da neće ostati u Sakramentu, a djeluje da je sve bliži donošenju nove odluke.

Bogdan je od ove godine ograničeno slobodan agent, a svoju budućnost ne vidi u Kingsima.

Zbog toga se učestalo piše o tome koji tim će biti naredni za njega, a stvari su se svele na jedan iz istočne konferencije.

Poslije fijaska sa Milvoki Baksima, američki mediji su prenijeli da će Bogdanovićev novi tim biti ekipa Atlanta Hoksa.

Mediji su takođe prenijeli da su za njegove usluge zainteresovani i Los Anđeles Lejkersi, ali za sada djeluje vjerovatnije da će on preći u Hokse. Od "jezeraša" najvjerovatnije neće biti ništa, pogotovo jer su odmah potpisali novi ugovor sa Kentavijusom Kaldvel-Poupom, ali i doveli Veslija Metjuza.

Priču o Atlanti je potvrdio i Sportando, koji je naveo da se Bogdan već dogovorio sa upravom te franšize, ali je trenutno sve i dalje u domenu spekulacija.

Ono što djeluje da je takođe jasno je da je bek reprezentacije Srbije priorizitovao višegodišnji ugovor, ali i da želi da naplati svoje dobre partije u dosadašnjem dijelu NBA karijere.

Pominje se da Bogdan, ako je moguće, želi četvorogodišnji ugovor prema kojem bi zaradio oko 70 miliona dolara, odnosno oko 18 miliona godišnje.