Čudo iz Italije

Nestvarna priča Keana: Mama, daj otkaz, potpisao sam za Juventus

  • 25.03.2019. 18:55

Napadač Juventusa Mois Kean postigao je svoj prvenac u dresu reprezentacije Italije i tako pomogao "azurima" da dođu do pobjede nad Finskom (2:0). Mladi fudbaler torinskog kluba iza sebe krije nevjerovatnu životnu priču

Kean je nastavio da živi bajku koja traje već nekoliko mjeseci. Odlični 18-godišnji centarfor ima priču od koje bi mogao da se napravi ozbiljan film.

"Njegovo rođenje bilo čudo. Doktori su me uvjeravali da ne mogu da imam više djece. Plakala sam i molila sam se. Đovani, Moisevov stariji brat, stalno me je zapitkivao kada ću mu roditi malog batu. Jedne noći sanjala sam Mojsija. Javio mi se u snu i poslije četiri mjeseca sam zatrudnila", ispričala je za Izabela, Keanova majka, za "Tutosport". Prelepa slika na stadionu Juventusa!

Mladi Mois proveo je gotovo 10 godina u mlađim selekcijama Juventusa, ali do ove sezone nije dobio pravu priliku da pokaže šta zna.

"Pozvao me je, bilo je pola pet ujutru. Taman sam krenula na posao. Rekao mi je da ima iznenađenje za mene. Rekao mi je: “Mama, potpisao sam za Juventus, sada više ne moraš da radiš i doći ćeš da živiš sa mnom u Torinu”. Svaka majka bi bila presrećna da vidi svog sina da ovako daleko dođe. Mnogo sam ponosna na njega, pogotovo kada se setim odakle je krenuo", ispričala je Izabela.

Ova 2019. godina zauvijek će ostati upamćena u porodici Kean, napadač je postigao prvenac protiv Bolonje u Kupu Italije, a onda spakovao dva gola Udinezeu u Seriji A, da bi nakon toga stigao debi u Ligi šampiona i prvenac u dresu nacionalnog tima.

Тагови:
  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм