Ukrao sto i stolice

Neobičan lopov uhapšen u Banjaluci: Poslije krađe pijan prilegao u pijesak

  • 03.07.2019. 13:13

Ramiz Mustafić (65) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je ukrao sto i stolice iz kafića “Karmen” u ulici Momčila Popovića u Banjaluci.

Policija ga je pronašla kako u blizini ovog lokala leži mrtav pijan, dok su ukradene stvari bile u njegovom automobilu, saznaje “Glas Srpske”.

Krađa se desila u noći između nedjelje i ponedjeljka u vrijeme kada pomenuti ugostiteljski objekat nije radio. Sto i stolice su bili u bašti kafića.

"Inventar godinama stoji pred kafićem i niko ga ranije nije dirao. U ponedjeljak ujutro vidjeli smo da nedostaju jedan sto i pet stolica. Pozvali smo policiju", ispričala je radnica kafane koja nije željela da joj objavimo ime.

Policija je pronašla sto na obližnjem parkingu. Stolice su bile ubačene na zadnje sjedište Mustafićevog “renoa”, koji je bio parkiran u neposrednoj blizini kafića.

"Mustafić je ležao na hrpi pijeska koja je nekoliko desetina metara udaljena od “Karmena”. Bio je mrtav pijan. Pri privođenju buncao je i pričao nepovezano. U jednoj ruci je držao veći kamen koji je htio da stavi pod glavu da bi mu poslužio kao jastuk", rekla je ova radnica i dodala da Mustafić nije bio gost u ovom kafiću i da ga ne poznaje.

Prema njenim riječima, kada su ga pronašli pored sebe je imao štaku jer mu je noga povrijeđena.

Sto i stolice, koji su vrijedni oko 500 KM, vraćeni su vlasnici kafane.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je kradljivac imao 2,3 promila alkohola u krvi.  U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su, navodeći inicijale, da Mustafića  terete za tešku krađu.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da protiv uhapšenog bude dostavljen izvještaj", naveli su u PU Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama, Mustafić je i ranije privođen. On je nakon ispitivanja i triježnjenja u policijskoj stanici pušten da se brani sa slobode.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.