Ponuda koja se ne odbija

Nemanja Radonjić iz Zvezde prelazi u Olimpik Marselj?

  • 16.08.2018. 17:24

Francuski Olimpik iz Marselja ozbiljno je zagrizao za najboljeg igrača Crvene zvezde Nemanju Radonjića, a Kurir saznaje da je ta ponuda stigla odmah nakon što je talentovani igrač postigao odlučujući gol za crveno-bele u pobjedi nad Spartakom u Trnavi.

Klub sa juga Francuske spreman je da izdvoji čak 10 miliona evra, što je najbolja ponuda koja je stigla za Radonjića. Oni ga vide kao idealno rješnje na lijevoj poziciji i procjenjuju da bi bio odličan u tandemu sa njihovim najboljim igračem Dimitrijem Pajeom, koji igra na desnoj strani.

Podsjetimo da se prethodnih dana spekulisalo da bi reprezentativac Srbije mogao da ode u Sevilju i da su Španci htjeli da ga angažuju za devet miliona evra, što je do ove ponude Marselja bila najbolja opcija.

Kako sada stvari stoje, njegovi mečevi protiv Salcburga u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, bez obzira na to da li crveno-beli budu obezbijedili učešće u tom takmičenju ili ne, biće posljednji u crveno-belom dresu. Taj uslov su postavili čelnici Zvezde i Olmimpik je prihvatio njihov prijedlog.

Radonjić je poslije učešća na Svjetskom prvenstvu ovg ljeta bio glavni adut Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dao je četiri gola, a onaj posljednji, protiv Trnave u produžecima, obezbijedio je klubu novu finansijsku injekciju i siguran plasman u grupnu fazu Lige Evrope.