Ispisao nove stranice srpskog džudo sporta

Nemanja Majdov za ATV: Presrećan sam što sam ponovo učinio naš narod ponosnim

  • 14.12.2019. 17:14

Nemanja Majdov, osvanjem bronzane medalje na završnom Masters turniru u Kini, ispisao je nove stranice srpskog džudo sporta.

Majdov je u kineskom Ćingdau, u konkrenciji tridest i pet najboljih džudista planete, u svojoj kategoriji (do 90 kilograma) uspio da se domogne bronze "zlatnog sjaja", a po osvajanje medalje, za ATV je poručio da je prezadovoljan ostvarenim rezultatom. 

"Osvojio sam prvu medalju za Srbiju na završnom Masters turniru i tako sam ispisao nove stranice istorije srpskog sporta. Prezadovoljan sam što sam na ovaj način završio najuspješniju godinu u svojoj karijeri. Imao sam pet teških mečeva, ali sam se pokazao u odličnom izdanju”, poručio je Majdov za ATV.

Osvajanjem nove velike medalje u svojoj karijeri, Nemanja Majdov, zakoračio je na Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

"Ono što je najbitnije je da sam sa ovom medaljom obezbijedio plasman na Olimpijske igre u Tokiju naredne godine. Moj otac i trener, Ljubiša Majdov, prezadovoljan je rezultatom, a ja mogu da kažem da sam izuzetno ponosan na sve što smo uradili i što smo sa osvajanjem nove medalje ponovo učinio našu naciju ponosnom i sve Srbe na planeti ponosnim. Hvala svima na podršci i idemo zajedno do olimpijske medalje", istakao je Nemanja Majdov za ATV.