Banjalučka pivara već pet godina uspješno posluje na tržištu Italije

“Nektar” pivo na polumaratonu u Trstu

  • 13.05.2021. 13:50

Banjalučka pivara je, kroz svoj najpoznatiji brend „Nektar“ pivo, već pet godina prisutna na tržištu  Italije, a početkom maja je bila sponzor polumaratona koji je organizovan u okviru “The Trieste Running Festival” povodom obilježavanja godišnjice od dvadesetpet godina postojanja ove manifestacije.

Tokom proteklih godinaBanjalučka pivara se, u saradnji sa distributerom PAROVEL GROUP, uspješno pozicionirala na italijanskom tržištu, pa je danas „Nektar“ pivo u toj zemlji moguće naći u više od stotinu radnji u sjevernim regijama Italije: Friuli Venezia Giulia, Veneto, Lombardia, Emila-Romagna, Piemonte, Liguria.

U ovoj kompaniji ne kriju zadovoljstvo što već godinama uspjevaju da odgovore na zahtjeve vjernih ljubitelja “Nektar” piva, ali i što su ponovo u prilici da podrže još jednu sportsku manifestaciju u Italiji.

„Bila nam je čast biti dio jednog ovako velikog i značajnog događaja. Drago nam je kada vidimo da su u Italiji već dugi niz godina odlične reakcije potrošača na “Nektar” pivo i da se iz godine u godinu povećava broj ljubitelja našeg piva. Kako je Italija zemlja sa izuzetno jakom scenom kraft piva, uspjeh “Nektara” govori o izuzetnom kvalitetu našeg piva, koje opstaje u tako jakoj konkurenciji, ” izjavila je Milka Stanivuković, PR manager Banjalučke pivare.

Pored sponzorstva ove sportske manifestacije, “Nektar” pivo je već dugi niz godina uz jedriličarsku regatu Barcolana, događaj koji se organizuje od 1969. godine i predstavlja najmasovniju regatu na Mediteranu koju proprati više od 250.000 gledalaca. Pored toga, sponzori su i fudbalskog kluba Triestina, takođe zadnjih nekoliko godina.Banjalučka pivara ima u planu nastavak saradnje sa svojim distributerom, kao i širenje svog poslovanja i u druge regije Italije.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.