Udes na reliju

Nekada treći teniser svijeta jedva izvukao živu glavu u prevrtanju auta VIDEO

  • 17.10.2018. 14:58

Bivši finalista Vimbldona David Nalbandijan, doživio je težak udes na reliju u Argentini i samo pukim čudom je prošao bez većih povreda.

Nalbandijan, kojem osim prema teniskom reketu očigledno ima i veliku strast prema reliju, takmičio se na državnom reli šampionatu u Argentini.

Nalbandijan je pri ulasku u jednu blažu krivinu izgubio kontrolu nad vozilom i došlo je do prevrtanja automobila. 

"Bio sam u publici i neki ljudi su snimili čitav incident. Bilo je zaista zastrašujuće. Došla je hitna pomoć a spaslo ga je to što je auto imao vazdušni jastuk i jaku zaštitu. Izašao je bez povreda, ali vidno uzdrman", prenio je utiske "Sanu" jedan od očevidaca nesreće.

Nalbandijan je, kako bi smirio svoje pristalice, na svom Tviteru objavio da se osjeća dobro. 

"Na Entre Rios reliju, tokom osmog testa, imali smo problem sa automobilom. Bio je to splet okolnosti i posljedica mehaničkih grešaka, koje su prouzrokovale da se auto prevrne, iz čega sam izašao bez povreda. Želim da na ovaj način demantujem sve koji su pisali o tome kako sam loše. Nisu dezinformisani, već smatram da su samo iskazali pretjeranu zabrinutost za mene", poručio je Nalbandijan. 

Bivšem teniskom šampionu ovo nije bio prvi put da doživi automobilsku nesreću. Gotovo na identičan način slupao se u aprilu ove godine, a još gore je bilo u novembru 2016. Kako je to izgledalo možete vidjeti u priloženom snimku.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.