Svjetsko prvenstvo

Nejmar: Ne marim za kritike Pelea, ne glumim na terenu

  • 21.01.2019. 13:32

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar da Silva izjavio je da ne mari za kritike legendarnog sunarodnika Pelea i poručio da nikada nije želio da glumi da je grubo fauliran.

Pele, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, kritikovao je zvijezdu Pari Sen Žermena zbog nastupa i "glume" na Mundijalu u Rusiji.

"Peleove kritike? Bilo je zanimljivih komentara. Čim ne pobjeđujete, dolaze kritike. Nikada nisam glumio tokom Svjetskog prvenstva, bio sam često na udaru protivnika. Ljudi pričaju puno o tome jer je u pitanju Nejmar i sve je izraženije. Poštujem Pelea, ali ne odobravam takve kritike", rekao je Nejmar za francuski Kanal plus.

Ujedno, Nejmar je demantovao glasine da će napustiti Pariz kako bi se vratio u Španiju, u Real Madrid ili Barselonu.

"Priče o transferu postoje otkad sam profesionalni fudbaler. Ništa konkrentno se ne dešava. Čim bude nešto, biće svi upoznati", zaključio je on.

Nejmar je ove sezone već postigao 20 golova, a tri na posljednjem meču u pobjedi nad Genganom od 9:0 u francuskoj Ligi 1.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.