Model nastavlja sa optužbama

"Nejmar me silovao, a onda me do kraja uništio..."

13:40, 11.06.2019.
Thumbnail
Najila Trindade, model i djevojka koja je Nejmara optužila za silovanje, kroz suze je pred televizijskom kamerom ispričala u kakav joj se pakao pretvorio život otkako je slavni fudbaler otkrio njen identitet.

"U užasnom sam stanju. Imam napade panike, ne mogu se brinuti za svog sina. Ne spavam, ne mogu jesti i u sedam dana sam izgubila deset kilograma." jedva je ispričala u emisiji "Domingo Espectacular".

Osim fizičkih i psihičkih patnji, otkrila je da je nakon Nejmarove objave njihove korespodencije i otkrića njenog identiteta, žrtva stalnog uznemiravanja, a i provaljeno joj je u stan. 

"Žrtva sam niza zločina. Progone mene i moju porodicu. Provalili su mi u stan i ukrali vrijedne stvari."

Na pitanje što bi promijenila da može vratiti vrijeme, Najila je odgovorila: "Najveća greška mi je što sam učinila javnim moj Instagram profil i tako došla u vezu s Nejmarom. Da sam umjesto toga zatvorila profil na društvenoj mreži, sad bih bila mirna."

Afera je počela prije deset dana, kada su mediji objavili da je tada neimenovana djevojka optužila Nejmara na silovanje.

Fudbaler je zatim pokazao poruke koje je razmjenjivao s njom kako bi se obranio od optužbi za silovanje. Jer među njima su i golišave fotografije djevojke koja ga je optužila i kojoj je tada otkrio identitet.

Prošle sedmice društvenim mrežama proširio se video na kojem Najila u hotelskoj sobi udara Nejmara i viče ne njega "Ovo ti je zato jer si ti mene tukao juče!"

On je na to njoj odgovorio "Modrice su i tvoja krivica, tražila si još"

Pročitajte i:

Objavljen snimak iz hotelske sobe: Potukli se Nejmar i brazilska manekenka