Zvezda treba da igra u Kosovskoj Mitrovici

Neizvjesno odigravanje meča, još nema odgovora policije

  • 09.10.2019. 10:21

Put fudbalera Crvene zvezde na Kosovo, danas je, u centru pažnje sportske javnosti. Izabranici trenera Vladana Milojevića, trebalo bi, u 14 časova da igraju prvu utakmicu Kupa Srbije protiv Trepče u Kosovskoj Mitrovici.

Sportski direktor FK Trepča Bojan Jakšić izjavio je, jutros, da je još neizvjesno da li će biti odigrana utakmica Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom, iako se svi u klubu iz Kosovske Mitrovice spremaju kao da hoće.

"Mi smo se, kao klub, u ponedjeljak obratili kosovskoj policijskoj službi sa zahtjevom da upravo oni obezbjeđuju utakmicu ma stadionu “Trepča”. To je jedino što je zvanično i mi na taj zahtjev odgovor nismo dobili. Ostalo smo saznali iz medija, nemamo više zvaničnih informacija. Ne znam kako će reagovati policija. Iz medija smo saznali da zabrana ulaska igrača Zvezde stoji na prelazu Jarinje. Oko 11 časova, po satnici koja je ranije dogovorena, biću na prelazu i znati nešto više", rekao je Jakšić u razgovoru za RTS.

Podsjetimo, generalni sekretar FSK Erold Saljihu je u utorak rekao da odobrenje za ulazak na sjever KiM neće biti izdato.