Ne propustite meč Sakramento - La Klipersi

10:26, 20.02.2020.
Izvor: ATV
Ponovo je rani termin po američkom vremenu rezervisan za Kliperse. Uzevši u obzir dosadašanje igre ekipe Doka Riversa u matine termine, šanse Kingsa za trijumf rapidno rastu.

Po pravilu u ovom terminu gledamo izuzetno efikasne utakmice. Klipersi su dogovorili saradnju sa plejmejkerom Redžijem Džeksonom koji dolazi iz Detroita, a za njega su bili zainteresovani i Lejkersi. 

Klipersi sigurno nisu na očekivanom defanzivnom nivou ove sezone, ali su Pol Džordž i Kavai Lenard rijetko igrali zajedno. Oba superstara propustila su veliki broj utakmica što je strategija tima da ih sačuva za doigravanje. 

Kingsi imaju mnogo problema, šuškalo se i o nezadovoljstvu vlasnika Viveka, jer je očigledno da ni ove sezone neće u plejof, a pri tome su ekipa koja ima najduži negativni niz odsustva iz doigravanja. Imali su brojne ponude da trejduju Bogdana Bogdanovića, nisu željeli ni da čuju za tu opciju, ali su napravili neke rotacije kako bi sačuvali novac za ljeto. 

U Čikagu je Badi Hild pobijedio u brzom šutiranju trojki, njega je Luk Volton prekomandovao na klupu i još uvijek postoji mnogo nejasnoća u timu Kingsa. U Stejpls centru imaju veoma težak zadatak, ali su u prošlom susretu slavili protiv Klipersa kada su koš rivala zatrpali šutevima sa distance. 

Utakmica je na programu u subotu u 21.30h, prethodno emitujemo emisiju Tri sekunde u reketu.