Otkrio u autobiografiji

NBA košarkaš LAŽNIM PENISOM varao na doping testu

  • 20.05.2019. 11:44

Nekadašnji NBA košarkaš Lamar Odom u autobiografskoj knjizi "Od mraka do svjetla" otkrio je kako je prevario doping kontrolu te da nije dao svoj uzorak na testiranje uoči Olimpijskih igara u Atini 2004. godine.

Odom je ispričao kako je koristio takozvani lažni penis u koji je sipao urin ličnog trenera, a zatim rekao kako je to njegov penis te dao uzorak pred kontrolorom NBA lige.

"Nije bilo šanse proći test. Tog ljeta sam pušio marihuanu svaki dan i uspaničio se. Počeo sam pretraživati po internetu kako prevariti doping test i naišao sam na oglas kojim se može poručiti veliki, gumeni, crni penis, koji stiže već sljedećeg dana", ispričao je bivši igrač Los Anđeles Lejkersa.

Odom je potom zamolio svog trenera s kojim je radio tokom ljeta da mu da urin koji je sipao u lažni penis i preko njega dao uzorak za testiranje. 

Podsjetimo, Odom je prije četiri godine pronađen predoziran u bordelu u blizini Las Vegasa nakon nekoliko dana konstantnog seksa s prostitutkama i korištenja droga, zbog čega je dugo bio u komi i životno ugrožen.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок