Navijači Partizana šamarali Savu Miloševića u restoranu?

  • 27.05.2020. 22:48

Savo Milošević je blizu odlaska iz Humske, a razlog nije jedino sportski, već i sukob koji je trener imao sa navijačima crno-bijelih.

Kako piše "Blic sport", sve se odigralo u restoranu Partizana na stadionu u Humskoj, kada je Milošević čak dobio i nekoliko udaraca od viđenijih pristalica crno-bijelih.

Veliki incident desio se u restoranu Partizana na stadionu JNA prije nepunih mjesec dana. Nekoliko viđenijih navijača udarilo je nekoliko šamara treneru crno-bijelih Savi Miloševiću, piše Blic.

Naime, kako saznaje "Blic sport", oni su bili nezadovoljno jer se strateg crno-bijelih nije pojavio na sastanku sa navijačima zakazanom dan ranije. Milošević je došao u restoran nakon nekoliko dana baš u trenutk kada je za susjednim stolom sjedilo nekoliko navijača.

Oni su mu prišli vidno nezadoviljni i poslije kraće rasprave udarili mu nekoliko šamara. Sve se završilo na tome, navodi "Blic sport.

Prvu utakmicu nakon pauze zbog korone Partizan igra za vikend, a indikativno da se baš prije par dana pojavila priča da Milošević napušta Partizan i ide u Englesku u Aston Vilu u klub u kojem je počeo inostranu karijeru.

Тагови: