U subotu utakmica Slavija-Borac

Nastavlja se Prva liga Srpske, Borac u Istočnom Sarajevu

  • 07.03.2019. 13:31

“Drago mi je da počinje prvenstvo, iako osjećam kao da smo već u petnaestom kolu”, našalio se trener Darko Vojvodić na konto velikog broja utakmica odigranih u pripremnom periodu. 

Zadovoljan je kaže urađenim, kako na terenu tako i van njega. Igrači su maksimalno ozbiljno shvatili svoje obaveze, a trener crveno plavih kaže da su mnogo kvalitetniji nego u prvom dijelu sezone. To žele dokazati i u prvoj utakmici proljećnog dijela takmičenja, protiv Slavije u Istočnom Sarajevu. 

“Ne očekuje nas lak posao. Imaju jako dobrih igrača. Imaju igrača koji su značili dosta u bh. fudbalu. Prije svega mislim na Regoju, na Šćepanovića na Kokota. Neće nam biti lako, ali gledajući kako se ponašaju moji igrači na treningu, gledajući na utakmicu protiv Širkog bijega, gledajući kompletne pripreme, mislim da smo na pravom putu i da ćemo se sa pobjedom vratiti iz Istočnog Sarajeva” poručio je trener Borca Darko Vojvodić.

Atmosfera u timu je i uprkos porazu od Širokog brijega, odlična, a zajedništvo je ono što krasi ovu ekipu, kaže kapiten Borca Stojan Vranješ. Jedino o čemu trenutno razmišljaju jeste kako upisati nova tri boda. 

“Znamo da Slavija ima nekolicinu iskusnih igrača, kao što je šef rekao, premijerligaških igrača. Međutim, mislim da kroz ove treninge i kroz cijeli pripremni period smo se dobro spremili i da smo spremni da odemo i osvojimo tri boda, koja nam veoma znače u nastavku borbe za Premijer ligu”, kaže Vranješ. 

Utakmica Slavija-Borac igra se u subotu u 14 časova. U ostalim utakmicama sastaju se: 

Drina - Željezničar
Sloga - Sutjeska
Sloboda - Kozara
Modriča - Tekstilac
Rudar - Podrinje 

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.