Najveći čudak u NBA: Irving počeo da kadi teren, tvrdi da je Zemlja ravna

  • 19.12.2020. 15:34

Kajri Irving je možda i najveći čudak u NBA ligi, ne zbog igre ili nekog ponašanja na terenu, već zbog svojih uvjerenja. Ove sezone je odlučio da pred svaki meč okadi prostor oko terena. To je uradio već protiv Bostona u predsezonskom meču.

On je inače po prvi put igrao u ovoj hali od kako je napustio tim Bostona.

- Taj običaj dolazi od mnogih urođeničkih plemena. Samo da se pročisti energija, i htio sam da obezbijedim da svi budemo izbalansirani - rekao je Irving koji je u ovom predsezonskom meču ubacio 17 poena.

Inače, Irving je jedan od zagovornika teroije o ravnoj zemlji.

- Mislite li da je Zemlja okrugla? To čak i nije teorija zavjere. Zemlja je ravna. Sve nam to stoji ispred nosa. Kažem vam, ispred naših noseva, oni nas lažu. Mene su naučili da je zemlja okrugla.

Ali ako razmislite o tome iz pejzaža kroz koje mi putujemo, načina na koji se krećemo, da li zaista mislite da se okrećemo oko Sunca i ostalih planeta?

- Ne postoje konkretne informacije osim onih koje nam oni daju. Oni vam tačnu određuju u šta ćete da vjerujete, a u šta ne. Istina je baš tu, samo treba da je potražite„, objasnio je Irving.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.