Meč za istoriju

Najubjedljivija pobjeda Engleza i prvi gol Paname na mundijalima

  • 24.06.2018. 16:08

Fudbaleri Engleske deklasirali su Panamu 6:1 u Nižnjem Novgorodu i izborili plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva.

"Gordi Albion" je meč riješio već u prvom poluvremenu u kojem je postigao čak pet pogodaka, za najubjedljiviju pobjedu u svojoj istoriji na mundijalima. 

Het-trik je postigao kapiten Hari Kejn, uz pomoć dva penala, pa je stigao do petog pogotka na SP. Efikasniji od njega u istoriji Engleske je samo Geri Lineker sa deset. 

Dvostruki strijelac bio je štoper Džon Stouns, koji je postigao prve golove u dresu "Tri lava", a sjajan pogodak postigao je i Džesi Lingard. 

Englezi su ovom pobjedom obezbijedili plasman u nokaut fazu SP u Rusiji, a u posljednjem kolu Grupe G boriće se za prvo mjesto sa Belgijom. 

S druge strane, Panama se oprostila od nokaut faze, ali uprkos debaklu dugo će pamtiti ovaj meč jer su u Nižnjem Novgorodu preko Felipea Baloja postigli prvi gol na svjetskim prvenstvima u svojoj istoriji.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.