Navijači zbunjeni

Najnovija poruka Nadala je potpuno misteriozna

  • 08.11.2019. 17:11

Par dana je ostalo do početka završnog mastrsa u Londonu. Teniseri su saznali svoje grupe, ali još uvijek jedna bitna stvar nije poznata. Rafael Nadal je otputovao u glavni grad Engleske, počeo je i da trenira, ali za sada nije potvrđeno da li će i zaigrati u ponedjeljak uveče.

Rafael Nadal je na svom Tviter profilu odlučio da o najnovijem stanju obavijesti sve navijače koji sa nestrpljenjem čekaju svaku vijest o povredi omiljenog tenisera.

"Nove informacije? U Londonu sam i srećan sam što sam ovdje. Idemo dan po dan poslije povrede u Parizu. Moram da vidim kako će se stvari razvijati, počeo sam veoma polako da serviram u četvrtak. Trenutno je glavni cilj da se pomoću programa koje sam dobio od doktora pripremim za ponedjeljak", napisao je Španac.

Podsjetimo, Nadal je Denisu Šapovalovu zbog povrede, bez borbe predao meč polufinala mastersa u Parizu. Odmah je krenula borba za oporavak, a, iako prve izjave nisu djelovale obećavajuće, teniser je ohrabrio navijače, a isto je učinio i njegov trener Karlos Moja.

Izuzetno bitan turnir završiće sjajnu tenisku sezonu koja će nam na samom finišu donijeti borbu za prvo mjesto na ATP listi.

Тагови:
  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм