Najjača provjera za Banjalučane: Borac protiv Šahtara

  • 30.01.2021. 17:44

Podijeljeni u dvije grupe, fudbaleri Borca trenirali su u teretani prema instrukcijama stručnog štaba, kondicionog trenera Čede Ćuluma i Predraga Božića koji je priključen i tim trenera Marka Maksimovića.

Fudbaleri Borca poslije jutarnjeg rada u teretani u poslijepodnevnim časovima prvi put će izaći na teren po dolasku u Antaliju. Uslovi koje Borac ima u kompleksu Titanic beach su na vrhunskom nivou, poštuju se mjere protiv širenja korona virusa, a opet, Banjalučani, kao i ostale ekipe, imaju nesmetan rad. Sutra je prva utakmica, na megdan Borcu izaći će uzbekistanski Kizilkum.

Priliku za razgibavanje u teretani iskoristili su i članovi stručnog štaba pa je pomoćni trener Zoran Dragišić imao aktivno jutro.

Osim što će sutra odigrati utakmicu protiv Kizilkuma iz Uzbekistana, fudbaleri Borca dobili su danas novog rivala. To je najbolji ukrajinski klub i učesnik Lige šampiona Šahtar iz Donjecka.

Sutrašnja utakmica igra se u 15:30 časova po banjalučkom vremenu, a 17:30 po lokalnom.

Bez dileme to će biti najjača provjera za crveno plave pred početak nove sezone. Prošle godine su takođe u Antaliji igrali protiv Dinama iz Kijeva. Borac će na megdan Šahtaru u petak 5. februara i ovaj meč je zamjena za duel protiv Urala.

Takođe, sutra neće igrati Marko Jovanović jer se još uvijek oporavlja od povrede koju je zaradio u Trebinju. Danas je vrijedno radio u teretani i veoma brzo će na teren sa saigračima.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.