Najčudniji korner ikad: Pogledajte kako su ga izveli

  • 08.02.2021. 19:18

Nije tajna da su korneri postali jedno od najvećih oružja u modernom fudbalu. Ukoliko u timu imate dobrog skakača, odradili ste pola posla, ali je jedno izvođenje udarca iz ugla iz njemačke Cvajte ovog vikenda privuklo dosta pažnje.

Naime, na susretu između Karlsruea i Regensburga fudbaleri domaće ekipe su se odlučili za potpuno nekonvencionalno izvođenje, tokom kojeg je samo jedan igrač bio u kaznenom prostoru kada je lopta poletjela ka petercu.

Gosti nisu znali kako da se postave za ovu situaciju, unezvijereno su gledali na sve strane, a potpuni haos je nastao kada su se fudbaleri domaćih zatrčali ka njima nakon što je lopta poletjela iz ugla. Očigledno je da su oni imali već dogovorene pozicije, koje su uvježbavali na treningu.

Na kraju su čak uspjeli da upute udarac ka golu, ali je on izblokiran i nisu uspjeli da postignu pogodak. Bilo kako bilo, ovaj način izvođenja je oduševio fudbalsku javnost, pa neće biti čudno ukoliko u budućnosti vidimo još ovakvih situacija širom Starog kontinenta.

Meč između Karlsruea i Jan Regensburga završen je bez pogodaka, a gosti su završili sa utakmicu sa igračem manje, pošto je u 78. minutu isključen Benedikt Gimber.

(Telegraf.rs)

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина