Najbolji srpski strijelci

  • 29.09.2019. 12:09

Mnogo je razloga zahvaljujući kojima se Srbija lijepo smjestila u grupu B u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo sljedećeg ljeta. Iako su treći u grupi, nakon odigranih najtežih utakmica protiv trenutno evropskih prvaka, Portugala, postoji dobar razlog za vjerovati da će Srbija učestvovati na prvenstvu sljedećeg ljeta.

Pogledajte www.allvideoslots.com,  gdje možete dobiti ponude da ih podržite za uspjeh.

Nada je još veća kad pogledate srpski tim. Srbija može biti ponosna na mnoge igrače koji je predstavljaju u nekim od najboljih evropskih liga. Dušan Tadić se nedavno takmičio u polufinalu Lige šampiona. Luka Milivojević se etablirao kao pouzdani vezni igrač nakon što je u februaru 2017. potpisao za Crystal Palace. Luka Jović je ovog ljeta za 60 miliona evra potpisao za španskog  velikana, Real Madrid, a Aleksandar Mitrović je još uvijek produktivan kao što je i bio.

Međutim, teško je odrediti ko je od njih najproduktivniji ispred gola. Poprilično je iznenađujuće to što je Luka Milivojević uspio zabiti 12 golova prošle sezone, iako je njih 10 postigao iz penala. Zahvaljujući toj činjenici Milivojević se smatra jednim od veznih igrača s najviše pogodaka u Premijer ligi.

Bez obzira na to što igra u klubu koji je na kraju ispao iz prve lige, Mitrović je uspio zabiti 11 golova, uz 14 pogodaka koje je postigao u svim takmičenja prošle sezone. On nalikuje staromodnom središnjem napadaču s brojem 9, onom koji se ne boji dobro zapeti.

Tadić posjeduje  ljepotu i eleganciju u igri, ali ipak postiže golove i asistira. Uspio je postići nevjerojatnih 38 golova u svim takmičenjima prošle sezone, od čega ih je 28 u Eredivisie, kao i 14 asistencija za svoje saigrače. U reprezentaciji nije produktivan u toj mjeri, ali je ipak postigao 15 pogodaka u 65 nastupa, malo manje od jednog na svake četiri utakmice.

Luka Jović predstavlja drukčiji izazov za protivničku obranu; apsolutni  izazov. Real Madrid je za njega bio spreman izdvojiti 60 miliona evra,  a bez obzira na to što je polako krenuo ove sezone, njegovih 27 golova u svim takmičenjima prošle sezone dovoljno govori  o tome zašto su  Los Merenguesi bili toliko odlučni da ga dovedu, uz Edena Hazarda i Rodryga. Uz mladost na svojoj strani, Jović bi mogao postati Galactico. Njegovih 10 golova u Evropskoj ligi nije bilo dovoljno da dovede Eintracht Frankfurt do finala, ali je dokazao da će ga njegova svestranost učiniti zvijezdom u budućnosti. Velika snaga koju posjeduje, brzina, kretanje i  sposobnost u finišu su atributi koji ga čine noćnom morom za  defanzivce.

Dakle, s ovim talentima koji zabijaju golove, u kombinaciji s igračima kao što su Nemanja Matić, Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Kolarov, za Srbiju je uspjeh na dohvat ruke.

Тагови:
  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм