Vrijedi milion dolara

Nadal s najskupljim satom u istoriji tenisa igra - mečeve

  • 07.10.2020. 08:52

Rafael Nadal juri po svoj 13. Roland Garros. Budući da mu je većina mečeva bila rezultatski nezanimljiva, (foto) reporteri su se potrudili naći barem nešto zanimljivo u njima.

Naime, Nadal se u Parizu ukazao s, pazite sad, najskupljim ručnim satom ikada na nekom teniskom meču. Riječ je o modelu njegovog sponzora Richard Millea baš i nazvanom po Nadalu "RM 27-04 Rafael Nadal", a izrađeno ih je tek 50 primjeraka.

Cijena? 1.050.000 dolara.

Za usporedbu, prošle godine Nadal je nosio nešto jeftiniji model vrijedan 913.000 dolara. 

Španjolac se kroz godine svoje karijere prilagođavao svemu, pa tako i "dodatnoj opremi" na ruci protiv koje je, dok nije ušao u !deal" sa švicarskim proizvođačem 2010. godine, bio protiv.

- U početku je to bila mala prilagodba, a sad je osjećaj kao da ništa ne nosim. Sat je kao dio moje kože - rekao je jednom Rafa, čiji satovi nisu teži od 20 grama.

On, međutim, nije jedini teniser iz vrha koji reklamira ove satove, već isto radi i Alexander Zverev, no njegovi modeli nisu ni izbliza toliko skupocjeni kao Nadalovi. S razlogom.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.