Toni Nadal

Nadal: Organizatori rade za Đokovića

  • 07.10.2020. 11:16

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, smatra da uslovi u kojima se zbog pandemije koronavirusa ove godine igra Rolan Garos više odgovaraju prvom teniseru svijeta Novaku Đokoviću, nego njegovom bratancu.

Đoković je u veoma dobroj formi. Mislim da je glavni favorit sa novim lopticama. One su mnogo teže za Nadala – počeo je Nadal za agenciju AFP, a prenosi Blicsport.

On je aludirao da je ovogodišnji Grend slem u Parizu potpuno drugačiji u odnosu na “stardarni”, koji se održavao u maju i junu.

– Rafael djeluje dobro, iako je došao u Pariz sa nekoliko pitanja zbog razlika u odnosu na ranije turnire. Igrao je veoma dobro protiv Travalje, a onda je protiv Korde bilo prviše vjetrovito da bih dao neku ocjenu. Kako se uslovi mijenjaju, tako morate da se prilagodite – rekao je Nadal.

Kroz izjavu neprestano provijava, kao uostalom od početka turnira u Parizu, koji je za Rafu više od igre, da su organizatori učinili sve da stanu na Novakovu stranu.

Daleko je to od istine, prije svega što je Španac omiljeni teniser u prijestonici Francuske, a druge odluke nemaju nikakve veze sa namjernim pomaganjem jednom ili drugom igraču.

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.