Poslije poraza

Nadal: Nadam se da je ovo samo jedan slučaj, biću bolji u Barseloni

  • 16.04.2021. 21:54

Poslije poraza od Andreja Rubljova u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu, Rafael Nadal govorio je o svojim greškama koje su uticale na meč, ali je i pohvalio mlađeg rivala.

- Kada igrate protiv sjajnog igrača kakav je Rubljov, a ne igrate dobro onda izgubite. Iz nekog razloga sam imao problem sa servisom, servis mi je bio katastofalan i to je uticalo na ostale segmente igre i skretalo mi je fokus, rekao je nakon meča Nadal.

Pitao se i Rubljov u ovom meču, nije pobijedio samo zbog Nadalovih grešaka.

- On je igrao dobro, agresivno kao što sam znao i da hoće. On je sjajan momak i srećan sam zbog njega. Što se mene tiče, propsutio sam da na najbolji način počnem sezonu na šljaci. Idem u Barselonu, nastavljam sa treninzima. Bekhend je bi dobar, ali nisam mogao na taj način da otvorim teren. Bilo je tu još nekih detalja koji su na kraju napravili veliku razliku, ocijenio je Španac.

- Nadam se da je ovaj meč samo jedan slučaj i da će nivo moje igre u Barseloni biti bolji. Nastavljam sa treninzima i trudiću se da budem bolji. Nema drugog načina, čeka me veoma važan mjesec. Mislim da mi neće biti problem da popravim servis, ali i na tome ću raditi u narednom periodu, zaključio je Nadal.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)