Hand to Hand Banjaluka

Na turniru podmladak tri bivša evropska šampiona!

  • 25.08.2018. 20:56

Banjaluka je grad rukometa, a na to nas je ovaj put podsjetio prvi međunarodni turnir Hand to Hand. Dvadeset ekipa u dvije kategorije stiglo je u grad na Vrbasu, najzvučnija imena su PPD Zagreb i Celje, tako da uz Borac parketom Borika i dvorane u Kampusu trči podmladak tri bivša evropska šampiona.

Direktor i idejni tvorac turnira Nebojša Golić zadovoljan je kako protiče prvo izdanje ovog događaja i poručuje da se još veće stvari pripremaju za naredne godine.

"Hoćemo da podignemo turnir na što viši nivo, da imamo sve više učesnika i gostiju. Prezadovoljan sam, nadam se da ćemo na kraju, kad sjednemo, reći da je to bilo to", rekao je Golić.

Učesnici nisu imali nijednu zamjerku. Izuzev Borca, sve ostale ekipe došle su iz okolnih gradova i zemalja. Ovo je odlična prilika da se mladi igrači druže i sportski nadmeću, a njihovm trenerima da u ovom momentu ocijene na kojem su nivou njihovi puleni u odnosu na generacijske drugove.

"Turnir je veoma kvalitetan. Okupili su se šampioni država i najbolje ekipe regiona. Zadovoljni smo kako sve izgleda", rekao je trener Kozare Mlijekoprodukt Milan Miljuš.

Sreću što se nalaze u Banjaluci na ovako kvalitetnom turniru nisu skrivali ni glavni protagonisti, igrači. Raspored jeste zgusnut, ali ovakav sistem takmičenja donosi draž i priliku da se dese neka iznenađenja.

"Kvalitetne su ekipe. Pokušavamo da se nadigravamo s njima. Želimo da naučimo nove stvari i steknemo prijatelje", rekao je Luka Đorđević iz brčanske Lokomotive.

Trodnevni program počeo je u petak ujutru, a završne utakmice su sutra popodne. Utakmice polufinala i finala igraće se u Boriku, a ceremonija zatvaranja turnira planirana je za 16 časova. Banjaluka je dugo čekala na jedan ovakav turnir za mlađe kategorije i sada ostaje nada da će u budućnosti dostići visine koje mu organizatori predviđaju.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)