Vimbldon

Na terenu Đoković, Nadal, Federer…

  • 08.07.2019. 12:01

Svi teniseri "velike trojke" danas će izaći na teren u nastavku Vimbldona, te se boriti za četvrtfinale ovog takmičenja.

Na takozvani "manični ponedjeljak", na teren će i branilac titule Novak Đoković, koji je prethodno u prvoj nedjelji pobijedio Filipa Kolšrajbera, Denisa Kudlu i Huberta Hurkača.

I kao što se i očekivalo, organizatori su odlučili da najbolji teniser svijeta ponovo bude izostavljen iz programa na Centralnom terenu.

Novak će meč osmine finala protiv Francuza Iga Ambera igrati na Terenu jedan i to kao treći i posljednji u ponedjeljak. Prije njega na teren će Serena Vilijams protiv – Karle Suares Navaro, te Simona Halep i mlada Amerikanka Kori Gof.

Duel Srbina i Francuza nema tačnu vremensku odrednicu, ali se njegov početak očekuje oko 17.30 časova po srednjeervopskom vremenu.

Teren jedan od ove godine ima pokretni krov, tako da bi u slučaju lošeg vremena, mečevi mogli da se nastave poslije dvadesetak minuta, dok se pokretni krov ne razvuče.

Prva nedjelja turnira je što se tiče vremena bila idealna, bilo je sunčano, ne i pretoplo, maksimalno 27 stepeni, ali meteorolozi za drugu nedjelju najavljuju mogućnost povremenih pljuskova, i to od srijede ka završnici turnira.

Raspored, ponedeljak 8. jul:

Centralni teren (početak 14.00)

Žoao Sousa – Rafael Nadal
slijedi Džoana Konta – Petra Kvitova
slijedi Mateo Beretini – Rodžer Federer

Teren jedan (od 14.00)

Serena Vilijams – Karla Suares Navaro
slijedi Simona Halep – Kori Gof
slijedi Novak Đoković – Igo Amber

Teren dva (od 12.00)

Ešli Barti – Alison Risk
slijedi Karolina Muhova – Karolina Pliškova
slijedi Kei Nišikori – Mihail Kukuškin

Teren tri (od 12.00)

Jelina Svitolina – Petra Martić
slijedi David Gofan – Fernando Verdasko
slijedi Gvido Pelja – Miloš Raonić
 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм