Prijateljske utakmice

Na spisku Argentine nama Mesija

  • 22.08.2018. 07:54

Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je danas da Lionel Mesi nije pozvan u tim za predstojeće prijateljske utakmice, ali da je to kratkoročna odluka.

"Razgovarao sam sa Mesijem, poslije toga sam napravio spisak. Nismo razgovarali o budućnosti, svi znamo šta Mesi predstavlja i vidjećemo. Razgovor je bio dobar, imam dobar odnos sa njim, za sada nije na spisku, a za kasnije ćemo vidjeti", rekao je Skaloni na konferenciji za medije.

Mesi nije razgovarao sa novinarima otkako je Argentina eliminisana u osmini finala Svjetskog prvenstva porazom od Francuske 3:4.

Argentinski mediji su prenijeli da je Mesi tražio od Skalonija da ne bude na spisku za sve četiri prijateljske utakmice ove godine.

"Nijedan igrač mi nije rekao da ne želi poziv. Jasno je da je potrebno uključiti nove ljude u ovu avanturu. Razgovarao sam sa mnogim fudbalerima i oni su na raspolaganju. Renoviramo tim, uvjereni smo da je vrijeme da pozovemo mlade igrače koji imaju ogroman potencijal", naveo je Skaloni.

Fudbaleri Argentine će 1. septembra otputovati u SAD, gdje će igrati protiv Gvatemale 7. septembra i četiri dana kasnije protiv Kolumbije.

Argentina će krajem oktobra i početkom novembra igrati još dvije prijateljske utakmice, ali protivnici za sada nisu poznati.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)