Nezaovoljan u PSG-u

Na pomolu spektakularni povratak Nejmara u Barsu

12:31, 11.01.2019.
Izvor: klix.ba
Thumbnail
Brazilac Nejmar pokajao se zbog odlaska iz Barcelone i već pet puta je zvao u klub i tražio da ga pokušaju vratiti na Kamp Nou, piše španski El Mundo. 

Brazilac je 2017. godine napustio Barselonu i u najskupljem transferu svih vremena pojačao je PSG, a transfer je iznosio 222 miliona eura. 

Prema pisanju El Munda, glavnu riječ u novom transferu Neymara opet ima njegov otac koji je razgovarao direktno s prvim čovjekom kluba Joseom Marijom Bartomeuom, a navodno je poručio kako je njegov sin razočaran i tužan zbog odlaska. 

Prve informacije govore da je Nejmar razočaran što PSG nema do kraja razvijen sportski projekat, a ukoliko i ove sezone ne uspiju osvojiti Ligu prvaka, to bi moglo značiti i odlazak Nejmara na kraju sezone.

Sada kada su Nejmarove želje potpuno jasne, čeka se odluka Barcelone. Činjenica je da je Brazilac šokirao sve u klubu 2017. godine kada je odlučio otići, a tada se sve više pisalo o tome kako Nejmar želi izaći iz Mesijeve sjene. Ali, dvije godine poslije, opet bi se mogao vratiti u Barselonu i zaigrati u bivšem klubu.