Borac se okreće Premijer ligi BiH

Na Gradski stadion stiže Tuzla Siti

  • 20.09.2020. 19:39

Evropska odiseja je završena i fudbaleri Borca sada se okreću obavezama u Premijer ligi BiH. Naredni protivnik je u seriji od četiri utakmice bez poraza i trenutno drže treću poziciju sa bodom više od tima iz Platonove.

Trener "crveno-plavih" Vlado Jagodić zadovoljan je igrom ekipe u posljednja dva meča, iako su zabilježena dva poraza, pa sutra očekuje pobjedu i početak nove serije dobrih rezultata.   

"Poslije eliminacije od Rio Avea već ujutru, na sljedećem treningu, pogledali smo jedni druge u oči i čestitali na onome što smo uradili. Nismo se plasirali dalje, ali moramo podignuti glavu i okrenuti se ovome što slijedi", rekao je Jagodić. 

Prelazni rok još uvijek nije završen, a ne isključuje se dolazak još jednog ili dva igrača na Gradski stadion. Odlazak Vladana Danilovića sve je izvjesniji, a najveću glavobolju Jagodiću zadaje loša realizacija ofanzivnog dijela ekipe. 

"Mislim da je vrijeme da pokažu više jer oni to mogu. Nekome treba šest mjeseci za adaptaciju, nekome i godina, dok se neko već za mjesec uklopi u ekipu. To su već individualne stvari. Mi prelazni rok još nismo zatvorili, ni kada su u pitanju odlasci. I bez Vladana Danilovića može da bude još odlazaka. Međutim, jasan sam da nam nedostaju još dva igrača", poručio je Jagodić. 

"Moramo da budemo maksimalno angažovani od početka", poručuje Aleksandar Vojnović. Svjestan je da njega i njegove saigrače očekuje veliki posao, ali su, kaže, spremni na sve.  

"Sigurno da nas očekuje jako zahtjevna utakmice protiv kvalitetne ekipe. Smatram da se mi pitamo našem terenu i ukoliko bude pravi tri boda neće izostati", izjavio je Vojnović. 

Pored Marka Brtana i Đorđa Milojevića, koji je u prošlom kolu zaradio crveni karton na Koševu, Jagodić na raspolaganju nema ni Miloš Borovčanina. Duel na Gradskom stadionu počinje u 18 časova.

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок