Svjetsko prvenstvo

Murinjo: Srbija je odlična, ali i dalje želim da ispadne

  • 19.06.2018. 13:24

Jedan od najboljih stručnjaka današnjice Žoze Murinjo pohvalio je nastup srpskih fudbalera u pobjedi nad Kostarikom (1:0) na Mundijalu u Rusiji, i ponovio da bi volio da "orlovi" završe takmičenje u grupnoj fazi kako bi Nemanja Matić dobio odmor.

Menadžer Mančester junajteda je, analizirajući situaciju u E grupi za televiziju Raša Tudej, u svom stilu poručio da bi volio da Brazil i Švajcarska, koji su remizirali 1:1, prođu dalje da bi Matić odmorniji dočekao novu sezonu.

Portugalac je prije početka prvenstva prognozirao da će u narednu rundu Brazil i Švajcarska, na šta ga je podsjetio novinar.

"Nisam rekao da mislim da Srbija neće proći. Rekao sam da ne želim da prođe, to su dvije različite stvari. Želim da završe takmičenje što prije, kako bi moj igrač imao odmor", rekao je Morinjo.

"Srbija je je dobro izgledala. Znam da Srbija ima mnogo dobrih fudbalera, snažni su, zreli, znam njihov duh. Mnogo puta sam pričao sa Matićem o tome koliko im znači odlazak na Svjetsko prvenstvo i izgledaju veoma dobro", rekao je Morinjo.

Portugalac vjeruje da Švajcarska može do remija protiv Srbije i da bi tako otvorila vrata druge faze, uz trijumf nad Kostarikom.

"Kada je Švajcarska uzela bod protiv Brazila, izvjesno je da će osvojiti sva tri protiv Kostarike. Vjerovatno mogu do jednog boda sa Srbijom. To im donosi pet bodova i moja predviđanja mogu da se ostvare, da Brazil i Švajcarska odu dalje", zaključio je Murinjo.

Utakmica između reprezentacija Srbije i Švajcarske igra se u petak u Kalinjingradu od 20 sati.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.