Kris Evert žali Đokovića

"Mogao je da uzme sve, da bude najbolji u istoriji, ali mu korona nije dala!"

  • 06.06.2020. 16:25

Legendarna teniserka Kris Evert smatra da je Novak Đoković zbog pauze u svjetskom tenisu uzrokovane pandemijom koronavirusa izgubio mogućnost da postane najbolji u istoriji muškog tenisa.

Amerikanka koja je osvojila 18 grend slem trofeja ubjeđena je da bi Srbin sa trona skinuo Rodžera Federera. Naime, Švajcarac do sada ima osvojenih 20 grenslemova, Rafa Nadal 19, a Novak Đoković 17.

- Žao mi je Novaka Đokovića, imao je momentum... Svi su govorili da su gren slemovi njegovi i to sva četiri! Igrao je nevjerovatan tenis. Biće zanimljivo vidjeti da li će i kako vratiti taj momentum - rekla je Kris Evert.

Nekada najbolja teniserka svijeta ubjeđena je da će velika pauza u tenisu imati određene posljedice po sve igrače.

- Istina je da ovaj prekid ima dvije strane, pozitivnu i negativnu za sve, pa i za najiskusnije igrače. Ali, oni su dugo u ovom poslu. Tu prije svega mislim na Serenu, Rodžera i Rafu. I ubjeđena sam da će se odmah baciti na obaveze. Oni iskusni uživaju u slobodnim trenucima sa porodicom i odmaraju tijelo. Ali, takođe znaju da vrijeme nije na njihovoj strani. Pa, zašto onda ne bi dali sve od sebe, makar još jednu godinu - smatra Evertova.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.