Modriča osvajač Memorijalnog turnira Limun Papić

  • 27.09.2020. 20:06

Odbojkaši Modriće osvojili su šampionski pehar na “Memorijalnom turniru Limun Papić” koji je drugu godinu zadredom organizovao OK Borac Banjaluka. U finalu, ekipa Modriče savladala je odbojkaše Domaljevca rezultatom 3-1 u setovima. Turnir je, kažu učesnici, bio odlična provjera za nadolazeću premijerligašku sezonu, a domaćini kažu da im su prezadovoljni što su uspjeli da organizaciju odbojkašku manifestaciji posvećenu dojanu sportskog novinarstva sa ovih prostora.

“Limun Papić bio je jedan od osnivača našeg kluba i nadamo se da ćemo i u narednim godinama nastaviti da organizujemo turnir njemu u čast”. Poručili su ovo članovi Odbojkaškog kluba Borac, koji ovom manifestacijom žele da sačuvaju sjećanje na lik i djelo doajena novinarstva.

Iako je zbog trenutne situacije sa pandemijom virusa korona sama organizacija bila mnogo teža i izazovnija nego prethodne godine, “crveno-plavi” dali su sve od sebe da turnir protekne u najboljem redu. Pored Borca učestvovali su i višestruki prvak BiH, brčanska Mladost, kao i ekipe Domaljevca i Modriče. U borbi za treće mjesto Banjalučani su dobro parirali aktuelnom šampionu, ekipi Mladosti, pa je trener Mišo Marjanović bio zadovoljan. Ipak, upozorava da je subotnje izdanje protiv Modriče dobar alarm za buđenje pred početak sezone narednog vikenda. 

“Jučerašnjom igrom nisam zadovoljan. Pravili smo dječije greške koje ne smijemo sebi da dozvolimo ni na treningu. Međutim, svjestan sam da je to i posljedica duge pauze koja je iza nas. Danas protiv Mladost sve je izgledalo puno bolje. Tako bi trebalo da izgleda igra Borca. Naravno, na kraju smo malo izgubili snagu, ali sve će to doći na svoje”, poručio je Marjanović.

Njegov kolega na suprotnoj strani, Branko Mišić imao je samo riječi hvale za organizaciju, Njegov tim je na kraju zauzeo treću poziciju, nakon pobjede protiv Borca od 3:1 u setovima.

“Bio je ovo odličan turnir, a organizacija na vrhunskom nivou. Svi znamo kroz šta je cijeli sport prošao u prethodnih šest-sedam mjeseci, tako da svaka čast Borcu i Gradu Banjaluka koji su organizovali ovu manifestaciju”, rekao je Mišić.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок