EP u rukometu  

Minimalan poraz Srbije od Crne Gore

  • 10.12.2018. 22:45

Rukometašice Srbije poražene su od Crne Gore rezultatom 28:27 čime su izgubile šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Srpkinje su odigrale utakmicu u Nantu punu oscilacija, imale prednost na poluvremenu, ali su očajno odigrale drugi dio i doživjele neuspjeh.

Ekipa Ljubomira Obradovića mnogo će žaliti za izgubljenim loptama i napravljenim greškama.

"Orlice" će u srijedu od 21 sat igrati protiv Francuskinja, koje imaju šansu da, uz Rusiju, odu među četiri najbolje selekcije na Starom kontinentu. 

Srbija je sada pala na petu poziciju u grupi sa dva boda, koliko ima i Danska, Švedska je četvrta sa tri, dok su Crnogorke skočile na treće mesto, sa četiri osvojena boda. 

"Lavice" nisu prenijele nijedan bod u drugu grupu, ali mogu do polufinala – za to je potrebno da Srbija savlada Francusku, a one u poslednjem susretu budu bolje od Danske.
 

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.