Potpredsjetnik FSS

Milošević: Žalba i protest na suđenje upućeni u FIFA

  • 23.06.2018. 08:22

Potpredsjetnik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević i generalni sekretar Saveza Jovan Šurbatović potvrdili su da će uložiti žalbu FIFA zvog tendencioznog suđenja Feliksa Briha, ali i provokacija albanskih fudbalera i navijača na meču sa Švajcarskom u Kalinjingradu.

Srbija je izgubila od Švajcarske 2:1 poslije preokreta, a meč je obilježio detalj iz 66. minuta kada je Nijemac Brih svirao Aleksandru Mitroviću faul u napadu, iako su ga u tom trenutku istovremeno držala dvojica protivničkih igrača u svom kaznenom prostoru. 

"Sve je jasno, već smo obavili dosta razgovora, zvanično smo uputili žalbu i protest FIFA na suđenje. Ne očekujem neke spektakularne odluke, ali mi imamo još jednu utakmicu i nećemo se tako lako odreći osmine finala. Neka je Brazil sto puta, ali igrao je protiv Švajcarske i Kostarike i nije nešto bio dominantan u odnosu na njih više od nas. I protiv njih se može igrati. Ali ako ćemo ponovo da pričamo o svim ovim stvarima i protiv Brazila, onda je besmisleno", rekao je Milošević.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.