Razgovarao sa Čovićem

Miloš Teodosić bi mogao u Crvenu zvezdu

  • 08.07.2019. 16:41

Miloš Teodosić u Crvenoj zvezdi? Zvuči nemoguće? Više nije nerealno...

Kapiten reprezentacije Srbije razgovarao je sa predsjednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem. Ne može se reći da je dogovor postignut, ali prvi put poslije mnogo godina, otkako javnost spekuliše dolaskom vrsnog plejmejkera na Mali Kalemegdan, dolazak Miloša Teodosića u Zvezdu nije "nemoguća misija".

Istina je da su drugi klubovi već nudili doskorašnjem košarkašu Los Anđeles Klipersa mnogo veći novac nego što to mogu crveno-beli, ali visina ugovora ne mora da bude presudna u Teovom izboru nove sredine.

Virtus, na čijoj klupi sjedi selektor Srbije Aleksandar Đorđević, je zvao Teodosića, zatim je to učinio i Makabi. "Ponos Izraela" je srpskom plejmejkeru nudio milion i po evra po sezoni, Italijani nešto manje... Prije svih njih, još zimus, Efes je bio zainteresovan za njegove usluge.

Međutim, postoje stvari zbog kojih bi Teodosić mogao da ispuni i svoj i san svih navijača Crvene zvezde i dođe na Mali Kalemegdan.

Teodosić dugo nije igrao, otkako je otišao iz NBA lige, ako se izuzmu dva meča za reprezentaciju. Sada mu slijedi naporno ljeto, pripreme sa "orlovima" i učešće na Mundobasketu u Kini, poslije čega bi mu vjerovatno odgovarala sezona u malo slabijem ritmu, a istovremeno i učešće u Evroligi. A gdje bi to drugo mogao nego sa Zvezdom?! ABA liga nije zahtjevna kao neke druge evropske, a opet su crveno-bijeli učesnici elite.

Takođe, tu je i faktor porodice, jer bi dolaskom u Beograd bio uz suprugu Jelisavetu i ćerku Petru.

Podršku naporima uprave Crvene Zvezde da dovedu Tea u svoj klub pružila je i šaljiva stranica na instagramu "Neguj mo srbski jezik"

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.