Trener Crvene zvezde

Milojević: Nikom neće biti lako u Beogradu

  • 29.08.2019. 22:02

Crvena zvezda će u grupnoj fazi Lige šampiona za protivnike imati minhenski Bajern, prošlogodišnji finalist Totenhem iz Londona i vicešampiona Grčke Olimpijakos. Trener "crveno-bijelih" Vladan Milojević istakao je da u ovoj fazi nema lakih protivnika.

"Na žrijebu smo izvukli grupu za koju možemo reći da nije ni najlakša, a ni najteža. U pitanju su jaki timovi, ali pokazali smo već da znamo da igramo utakmice u Evropi i vjerujem da ćemo se nositi sa ovim protivnicima. Stekli smo važno iskustvo u prethodne dvije sezone. Ova generacija je krenula od Lige Evrope i došla do Lige šampiona. Sada smo opet u najjačem evropskom takmičenju i sve ono što smo doživeli do sada će nam mnogo značiti. Prošle sezone smo bili u grupi koju su svi nazivali "grupa smrti", ali smo pokazali da možemo da osvojimo bodove i da nikom nije lako sa Crvenom zvezdom. Zbog toga vjerujem da ćemo i ove godine na pravi način predstaviti našu klub i zemlju", rekao je Milojević, a prenio klupski sajt.

Iskusni stručnjak naglasio je šta će biti prednost Crvene zvezde.

"Naša velika snaga su navijači. Pokazali su da su zaista 12. igrač. Evropski timovi koji dolaze na Marakanu imali su priliku da osjete kakva je ovde atmosfera. Nikome nije lako da igra pred sjajnim Delijama. Srećan sam što će Srbija i navijači Crvene zvezde uživati u tri fantastične fudbalske predstave. Publika će imati prilike da prati odmjeravanje snaga sa velikim evropskim ekipama, a verujem da će posebna "poslastica" za zvezdaše biti utakmica sa bratskim Olimpijakosom", dodao je Vladan Milojević.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.