Trener fudbalera Crvene zvezde

Milojević: Mirno spavajte, tenzija je normalna

  • 26.08.2019. 15:26

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da postoji velika tenzija i pritisak pred revanš protiv Јang Bojsa u Beogradu za Ligu šampiona.

"O važnosti meča ne bi trebalo posebno da pričam... Protivnik je ozbiljan i kvalitetan. Respektujemo Јang Bojs, a sada nas čeka drugo poluvreijme na našem stadionu, koji će biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Postoji pritisak, ali sportisti smo i ako hoćemo da igramo na ovom nivou moramo da se nosimo sa time", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević nikada nije poražen na "Marakani" sa "crveno-bijelima" za više od dve godine u kvalifikacijama, niti eliminisan u borbi za grupnu fazu.

"Ne bavim se tom statistikom, ne znam koliki uticaj ima na to. Zanima me samo sutrašnja utakmica, ništa više", "zakopčan" je po pravilu trener Zvezde.

Ne misli i da je prednost Crvene zvezde što će se igrati na prirodnoj travi, za razliku od prvog duela u Bernu (2:2) na vještačkoj podlozi.

"Da li će to imati uticaj? Nisam siguran, mislim da nemamo prednost sa te strane".

Milojević se još jednom osvrnuo koliki značaj na njega je imao Adolf Hiter, trener koji je postavio stazu uspjeha u Јang Bojsu.

"Značajan čovjek u mojoj karijeri i prijatelj je Adi Hiter, otvorio mi je pravac filozofije. Volio bih da svi mirno spavamo, ne vidim zašto ne bi bilo tako i sada ako dobro radimo. Hiter je uzeo titulu sa Јang Bojsom, radi odlično i sa Ajntrahtom... Poručio bih navijačcima, mirno spavajte", zaključio je on.

Revanš utakmica plej-ofa za LŠ Crvena zvezda - Јang Bojs igra se u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)