Trener Crvene zvezde

Milojević: Izbor stranaca i taktika idu na moju dušu

  • 22.09.2019. 21:58

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević prihvatio je dio krivice za poraz u derbiju zbog izbora stranaca i taktike, ali je istakao i da je iznenađen greškama koje su njegovi igrači napravili kod laganih dodavanja.

Zvezda je djelovala veoma loše, a izašla je u potpuno novoj formaciji sa tri štopera.

"Probali smo da iznenadimo Partizan drugačijom formacijom gdje smo željeli više da kontrolišemo prostor i loptu. Velika zamerka igračima, ne znam koji su uzroci tolikih grešaka kod laganih dodavanja, meni je to nevjerovatno".

Zvezda je tokom meča pored poništenog gola imala samo dva šuta i to i dobrih pozicija Marko Marin i Miloš Vulić su poslali lopte preko gola.

"Statistika ne laže, mogu da kažem da je tragična. Moramo da vidimo gdje su uzroci i zašto nam se ovo dešava. To nam je posao, da nađemo rješenje za probleme", istakao je Milojević.

Stranci Mateo Garsija i Hoze Kanjas nisu bili u timu.

"Nikad od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio da ti igrači igraju i da ti stranci budu van. Ako pogledamo i budemo realni, da sada mogu da promijenim, stavio bih druge strance. Imamo problem što se toga tiče. Najodgovorniji sam, za to sam se opredijelio za te igrače i novu taktiku i neka ide na moju dušu", dodao je Milojević.

Poraz ne samo da je donio smanjenje prednosti već uvukao i nervozu.

"Derbi je posebna utakmica, prestiž, pa peče i boli, ali prvenstvo se igra 30 i kusur utakmica. Niko nije šampion postao u septembru. Psihološki momenat nije lep, ali ništa, mi smo profesionalci i moraćemo da zaboravimo što prije. Što se tiče ulaska u meč neki igrači su sasvim drugačiji, kako dođe derbi, oni su… da li je to derbi ili neko opterećenje, pritisak. Ne znam iz kog razloga, ali da je činjenica, jeste", zaključio je Milojević.

Mrkela: Poništen je čist gol

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je nakon utakmice da je njegovoj ekipi poništen čist gol i da prekršaja nad Vladimirom Stojkovićem nije bilo.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.