Partizan u Ligi Evrope

Miletić pogodio za grupnu fazu

  • 29.08.2019. 20:58

Fudbaleri Partizana izborili su plasman u grupnu fazu Lige Evrope nakon što su remizirali 1:1 na gostovanju kod Moldea. Beograđani su prošli dalje zbog pobjede na svom terenu 2:1.

Partizan je odlično krenuo meč u Norveškoj. "Crno-bijeli" su napali rivala i u prvih 45. minuta su bili puno bolji protivnik. Osvajač Kupa Srbije je prvi zaprijetio u petoj minuti. Na dodavanje Asana, šutirao je Tošić čiji udarac je zaustavljen.

U 11. minuti odlična akcija Partizana. Sadik je proigrao Sašu Zdjelara, koji nije uspio da pogodi za vođstvo gostiju. Finiš prvog dijela pripao je Beograđanima koji su izveli nekoliko uzastopnih kornera, a Bojan Ostojić nije bio precizan.

U nastavku se situacija promijenila. Molde je krenuo puno agresivnije. U 51. minuti Ejkrem je sjajno zahvatio loptu i poslao je kraj stative. Šest minuta kasnije nova opasnost pred golom gostiju. Boli je dobro šutirao, a golman Vladimir Stojković je bio siguran.

Molde je poveo u 72. minutu nakon što je Asano igrao rukom. Nakon prekida loše je reagovala odbrana gostiju, a Džejms je pogodio za vođstvo.

Ipak, radost domaćih zbog povoljnog rezultata trajala je samo osam minuta. Nemanja Miletić je bio najviši u skoku i pogodio je za 1:1.

U 87. minuti opet se zatresla mreža Moldea, ali je gol poništen jer je Asano bio u nedozvoljenoj poziciji. Domaći tim je zatim krenuo svim silama naprijed. Husain je opet prijetio nakon ubacivanja i na sreću Beograđana nije bio precizan.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)