Bivši fudbaler i sportski direktor Madriđana

Mijatović o Realu: Nisam optimističan

  • 27.08.2019. 20:46

Bivši fudbaler i sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović rekao je da je nije zadovoljan kako "kraljevski klub" izgleda u novoj sezoni.

"Ako ostane ovaj trenutni tim, on može da se takmiči, ali ne možemo da budemo optimistični i da mislimo da je to najbolja ekipa koja će osvojiti mnogo trofeja. Takmičićemo se, ali ima mnogo boljih timova", rekao je Mijatović, prenosi španski radio Kadena Ser.

Mijatović, koji je postigao gol u finalu Lige šampiona 1998. godine za trijumf nad Јuventusom (1:0), smatra da je sredina terena problematična u timu Zinedina Zidana.

"Hajde da vidimo da li će dovesti nekog igrača do kraja prelaznog roka, ali nisam baš optimističan. Na sredini terena postoje slabosti i tu nema mnogo alternariva. Novi vezni igrač bi dobro došao ekipi", rekao je on.

Real je ovog ljeta potrošio 300 miliona za nova pojačanja, a klub su stigli Ferland Mendi, Eder Militao, Luka Јović i Eden Azar, a Mijatović je istakao da bi volio da kada bi Brazilac Nejmar došao na Santjago Bernabeu.

"Ako Nejmar dođe, sigurno da bi mnoge stvari bile interesantnije. Volio bih da ga vidim u Realu", zaključio je Mijatović.

Real je počeo sezonu u Primeri pobjedom nad Seltom (3:1) i remijem sa Valjadolidom (1:1).
 

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина