Pričao o namještanju

Mesi suspendovan na tri mjeseca

09:59, 03.08.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine, Lionel Mesi, kažnjen je na tri mjeseca zbog izjave da je KONMEBOL namještao da Brazil postane šampion Kopa Amerika.

Mesi je bio ljut zbog suđenja i čini se da je u tome našao izgovor za svoje blijede partije u možda posljednjoj šansi da osvoji neki pehar sa nacionalnim timom.

Frustracije zbog toga je vruće glave iskalio u kameru, a poslije toga, nema povratka. Mesi je doduše prestrogo dobio crveni karton, ali tek u pobijedi nad Čileom za 3. mjesto.
Argentinac će propustiti prijateljske mečeve protiv Čilea, Meksika i Njemačke u septembru i oktobru, ima sedam dana da se žali, a kažnjen je i sa 50.000 dolara.

Svakako, što se tiče zvaničnih mečeva, Argentini kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo kreću u martu 2020. Podsjetite se i šta je Mesi govorio.

"Ne moramo da budemo dio ove korupcije, pokazali su nam nedostatak poštovanja kroz cijeli turniru. Nažalost, sudije i korupcija ne dozvoljavaju navijačima da uživaju, uništili su sve", rekao je Mesi, piše Blic Sport.