Fudbaler Barselone

Mesi odgovorio Abidalu: Navedite imena

  • 05.02.2020. 12:01

Fudbaler Barselone Lionel Mesi prokomentarisao je navode sportskog direktora tog kluba Erika Abidala, koji je rekao da se neki igrači ne zalažu dovoljno.

On je kazao da bi u toj situaciji nekadašnji igrač morao da navede konkretna imena onih koje kritikuje.

Abidal je u nedavnom intervjuu španskim medijima rekao da određeni dio svlačionice nije ispunjavao očekivanja tadašnjeg trenera Ernestea Valverdea.

"Odnos između trenera i svlačionice je uvijek bio dobar, ali postoje stvari koje kao bivši igrač mogu da osjetim. Rekao sam klubu šta mislim o tome i morali smo da donesemo odluku", rekao je Abidal.

Argentinac se oglasio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i napisao da uz kritike Abidal mora biti konkretan i navesti tačna imena.

"Iskreno, ne volim da radim ovakve stvari, ali mislim da svi moraju biti odgovrni za svoj posao i preuzeti odgovornost za svoje postupke. Igrači su odgovorni za ono što se dešava na terenu, mi smo prvi koji priznamo kada ne igramo dobro. Ali, oni koji su zaduženi za druge sportske stvari takođe moraju da preuzmu odgovornost. I na kraju, mislim da kada govorite o igračima, treba da date imena, jer u suprotnom navodite svačije ime i širite glasine koje nisu istinite", napisao je Mesi.

Barselona se i dalje nalazi na drugom mjestu na tabeli španske Primere, sa 46 bodova, dok Real Madrid zauzima prvu poziciju, sa tri boda više.

Pročitajte još:

Žele da ostanu u Srpskoj: Dario i Andrej iz Novog Grada pokrenuli vlastiti biznis

Pozlilo vozaču autobusa koji je prevozio djecu: Udario u zaštitnu ogradu

Crveno upozorenje za BiH zbog olujnih udara

Bila im je rob: Nenad i Mileva devet mjeseci držali i mučili Jelenu

Šta ne biste smjeli raditi prije seksa

Pogledajte vilu koju su kupili Megan i Hari u Kanadi

Kako da sami prekontrolišete štitnu žlijezdu?

Vic dana: Za rođendan hoću pušku!

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.