Šta je najbolji potez za njega?

Mesi bira na ljeto: Tandem sa Ronaldom ili Nejmarom, ostanak u Barseloni?

  • 06.02.2020. 16:57

Zvanično najbolji fudbaler svijeta Lionel Mesi na ljeto ima opciju da napusti Barselonu.

Na Mesiju je da odluči, iako ga ugovor vezuje do 2021. godine, u predostojećem prelaznom roku ima izlaznu klauzulu da bez obeštećenja napusti Nou Kamp.

Takvu situaciju pokušaće da iskoriste brojni klubovi, pa je već u red za veliki potpis stalo pet velikih/bogatih klubova.

Ugledni italijanski list Gazeta delo Sport tako piše da postoje šanse da Mesi krene putem Kristijana Ronalda i pridruži mu se u Јuventusu. Kakav bi samo to napadački tandem bio, možda i najbolji u istoriji fudbala?

U tom redu je i Inter, kome je Mesi velika želja još od dolaska kineskog Sundinga u klub i zato je spreman da uloži koliko god novca je potrebno kako bi privolio Argentinca.

Šansu čekaju Pari Sen Žermen i klubovi iz Mančestera - Јunajted i Siti.

U Parizu bi Mesi obnovio prijateljstvo sa Nejmarom, koga je zvao nekoliko puta da se vrati u Barseloni, a na ljeto bi situacija mogla da se okrene, Sitijev adut je menadžer Pep Gvardiola, dok se Јunajtedu daju najmanje šanse.

Spekulacije o njegovom odlasku pokrenute su u trenutku kada je otkrivena u javnosti "famozna" izlazna klauzula, kao i odluka Mesija da o ostanku u Barseloni razmišlja svakog ljeta, odnosno potpisuje ugovor godinu za godinom.

Biće Mesi na slatkim mukama. Šta je najbolji potez za njega?

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина